Auktoriserad återförsäljare

Tapetetorama är auktoriserad återförsäljare av alla varumärken. Vad innebär det? Är inte alla återförsäljare det?
Dan Johansson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Med auktoriserad återförsäljare menas vi köper varorna direkt från våra leverantörer eller deras distributörer och att vi har köpt in kollektionsböcker med alla tapeter och tyger som vi visar upp på hemsidan. Vi har också i många fall skrivit på särskilda avtal som bland annat reglerar hur vi marknadsför produkterna och vilka tjänster vi erbjuder.

    Det innebär dels att vi har fysisk tillgång till hela sortimentet så att vi kan ge korrekt rådgivning, dels att vi ofta får tillgång till ett bättre bildmaterial och aktuella lagersaldo. Och om det blir något problem så har vi direktkontakt med tillverkaren.

    Är det inte självklart att alla som säljer tapeter och tyger är auktoriserade återförsäljare? Nej, det finns återförsäljare både på internet och i fysiska butiker som köper in varor via tredje part och som aldrig sett produkterna i verkligheten eftersom de inte har tillgång till några kollektionsböcker.

    Vi vet att det är så eftersom vi regelbundet får förfrågningar från andra handlare om de kan köpa en tapet av oss som deras kund vill köpa, men som de inte investerat i. Vi säger inte nej till dessa förfrågningar, men vi erbjuder heller inget specialpris till dem, eftersom vi tycker att det är bättre för kunden att vända sig direkt till någon som kan sortimentet.
    Dan Johansson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.