Tapet

Hej,
Jag tittar på vintage-tapeter (Göteborgs tapetfabrik) och ser att det står kapade rullar. Hur stor kan variationen vara på dessa rullar, i teorin allt från 0,5-10 m? Lurigt att vet hur många jag behöver 😀

Allt gott,
Johan

Kommentarer

 • Hej Johan,
  Jag förstår vad du menar.
  Vi har inte gjort någon detaljerad uppmätning av varje rulle eftersom de är så många och ofta när det står "Kapade rullar" så kan det vara så att vissa rullar är hela och andra kapade.

  I samband med att vi får en beställning så ser vi vad som finns och försöker få ihop så mycket att det motsvarar den mängd som är beställd. Så om du beställer 5 rullar så kanske du får 4 hela rullar och två med 75% kvar. Oftast försöker vi ha kontakt efter beställningen är lagd och rullarna kontrollerade så att du som kund kan godkänna.

  Planen är att vid nästa inventering göra en mer noggrann uppdelning i hela, skadade och kapade rullar så att det framstår tydligt på hemsidan.
  Dan Johansson
 • Tack Dan för bra svar, låter vettigt!
  Johan
 • Hej! Kan man ta tapetlim direkt på väggen eller måste man ta limmet på tapeten först o låta den dra? Har köpt tapet puré pimpernell
  Häls Carola
  Carola Berglund
 • Hej Carola,
  För papperstapeter måste man ta klister på baksidan och låta den svälla, för nonwoventapeter kan man ta klistret på väggen. Pure Pimpernel är en traditionell papperstapet.
  Dan Johansson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.