Tapetprov

Hej, jag undrar om man kan beställa provbit av en tapet? Hur lång tid är leveranstiden på den i så fall?
Med vänlig hälsning, Kristine
Kristine Lindetorp Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Kristine,
  Det går att beställa prover på en stor del av vårt sortiment. På de artiklar där det är möjligt hittar du det som alternativ i köprutan:  Leveranstiden på prover varierar väldigt. En del populära tapeter och våra vintagetapeter har vi provrullar på och kan skicka omedelbart.

  Annars beställer vi från våra leverantörer i samband med att vi beställer andra varor. Sedan kan det ta alltifrån några dagar till flera veckor beroende av leverantör och om de har prover i lager.

  Vi skickar normalt proverna med brevpost när vi fått hem alla prover i en beställning. Ingen ytterligare frakt tillkommer.

  Tyvärr har alltfler av framför allt svenska producenter och distributörer börjat ta betalt för sina prover och eftersom provhanteringen redan är kostsam för oss, kan vi inte längre skicka prover på märken som Sandberg, Midbec och Boråstapeter.

  Dan Johansson
 • Hei,

  Jeg bestilte 6 ruller med Christian Lacroix Beach Club mediterannée på lørdag. Fikk beskjed om at bestillingen var godkjent, men betalte ikke. Er bestillingen godkjent, når skal jeg betale, og når kan jeg forvente tapeten?

  Hilsen Ingeborg
  Ingeborg Misje Bergem
 • Hej Ingeborg,
  Detta är ett supportforum för allmänna frågor. För specifika frågor om en order får jag be dig kontakta butiken direkt på info@tapetorama.se
  Dan Johansson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.